Waarom laten MKB ondernemers hun belangen door Swapschade behartigen?

Omdat Swapschade zeer deskundig is op het gebied van rentederivaten. Ook besteedt Swapschade voldoende aandacht aan uw dossier en aan afweging van de voor en nadelen van het herstelkader van de onafhankelijke derivatencommissie. Daardoor kan Swapschade uw positie jegens de bank goed analyseren en goed verdedigen. De doelgerichtheid van voorzitter Pieter Lakeman blijkt onder meer uit zijn geslaagde bankrun tegen DSB bank waardoor hij een schadevergoeding van meer dan € 300 miljoen forceerde in plaats van € 27 miljoen die Scheringa had aangeboden.

Ook was Lakeman de 1e die de grote accountantskantoren heeft aangepakt die rentederivaten bij Vestia onjuist gewaardeerd hadden. Hij won de tuchtklachten tegen KPMG en Deloitte. Lakeman heeft voor Swapschade een bekwaam team van deskundigen samengesteld die uw schadeclaim met de grootste zorg behandelen.

Wilt u de schade op uw renteswaps vergoed krijgen?

Swapschade helpt u met het verkrijgen van schadevergoeding. Swapschade werkt op basis van no cure no pay zodat u alleen bij succes een deel van de ontvangen vergoeding betaalt. U betaalt niets vooruit.

U kunt ons op 3 manieren bereiken:

  1. Door u direct aan te melden.
  2. Door ons contactformulier in te vullen
  3. Onder telefoon nr. 030-6622337